Aanmelden voor onze dagelijkse nieuwsbrieven kunt u door hier te klikken


BSR AGENCY: FOTO'S // VIDEO'S // EXCLUSIVES

Wij zijn BSR Agency. Wat wij doen? Multimediale content op het gebied van entertainment leveren aan bedrijven en de media.

Dit doen wij met foto- en videomateriaal, audio en tekst. Onze database wordt dagelijks uitgebreid met beelden van celebrities, bn’ers, royalty, sport, nieuws en stock.

Wij werken doelgericht en leveren content altijd op maat gemaakt aan, zodat jij precies de gewenste content van ons ontvangt.


Maar waar onze focus ligt? Wij bieden content aan waar niemand anders over beschikt. Exclusives noemen wij dit.

Dagelijks zorgen wij dat jij de beste en meest exclusieve foto’s en video’s van ons ontvangt.

Het leveren van multimediale content zit in ons DNA, het aanbieden van exclusives is onze specialisatie.  

 

BSR // FOTO'S

 

Dagelijks bieden wij in onze BSR // beeldbank de beste, mooiste en meest up-to-date

beelden aan. Ben je op zoek naar specifiek beeldmateriaal, of wil je liever gerichte

content in je mailbox ontvangen? Wij nemen het zoeken van content graag

gratis en vrijblijvend voor je over. 

 

 


BSR // VIDEO'S


Op zoek naar de meest exclusieve bewegende beelden? In de BSR // videomailer bieden

wij je dagelijks de beste video’s aan. Bekijk het aanbod van de dag!

Text...

 

Historisch archief Chris van de Vooren in handen BSR Agency

 

Na maandenlange onderhandelingen is BSR Agency eigenaar geworden van het gehele archief van fotograaf Chris van de Vooren (voorheen Gentle Look). De collectie, bestaande uit honderdduizenden foto's van binnen- en buitenlandse artiesten, zal binnenkort via de website van BSR Agency beschikbaar worden gemaakt.

 

Chris van de Vooren over de overname: "...Ik ben er trots op dat mijn levenswerk in goede handen komt en vertrouw BSR Agency dat ze mijn werk op de best mogelijke manier nu en in de toekomst zullen beheren..." 

 

BSR Agency: "... de toevoeging van de collectie van Chris van de Vooren in BSR Agency sluit naadloos aan bij de strategie die begin dit jaar door ons is ingezet. Na de unieke samenwerking met de grootste 3 leveranciers, de overname van de activiteiten van Sunshine en de samenwerking met Soccrates Images is dit een nieuw hoofdstuk binnen ons bedrijf, waar wij als team erg blij mee zijn deze aan onze klanten te kunnen bieden..."

 

BSR // TEAM

 

Dagelijks zorgt het BSR // team ervoor dat jij de beste, mooiste en meest exclusieve content van ons ontvangt. Maar wat zijn nou de gezichten achter BSR Agency? Maak kennis met Sven, Dillion, Wim, Nathan, Tjadda, Esmee, Talita en Raymond. Ieder met zijn of haar eigen expertise, keuze en smaak. Benieuwd naar de persoonlijke keuzes? Onze teamleden kiezen wekelijks een foto voor jou uit, volledig naar eigen smaak. Bekijk de keuzes hieronder.

BSR // KEUZE VAN DE WEEK