Wij hebben een nieuwe landingspagina! 

Vanaf nu kunt u precies zien wat ons en de wereld bezighoudt. 

Direct naar inloggen? Klik op de onderstaande button.

Vragen of opmerkingen? Ons team staat altijd voor u klaar.

Nog geen account, klik dan op registreren.

​​​​​​​

BSR AGENCY: FOTO'S // VIDEO'S // EXCLUSIVES

Wij zijn BSR Agency. Wat wij doen? Multimediale content op het gebied van entertainment leveren aan bedrijven en de media.

Dit doen wij met foto- en videomateriaal, audio en tekst. Onze database wordt dagelijks uitgebreid met beelden van celebrities, bn’ers, royalty, sport, nieuws en stock.

Wij werken doelgericht en leveren content altijd op maat gemaakt aan, zodat jij precies de gewenste content van ons ontvangt.


Maar waar onze focus ligt? Wij bieden content aan waar niemand anders over beschikt. Exclusives noemen wij dit.

Dagelijks zorgen wij dat jij de beste en meest exclusieve foto’s en video’s van ons ontvangt.

Het leveren van multimediale content zit in ons DNA, het aanbieden van exclusives is onze specialisatie.  

 

BSR // FOTO'S

 

Dagelijks bieden wij in onze BSR // beeldbank de beste, mooiste en meest up-to-date

beelden aan. Ben je op zoek naar specifiek beeldmateriaal, of wil je liever gerichte

content in je mailbox ontvangen? Wij nemen het zoeken van content graag

gratis en vrijblijvend voor je over. 

 

 


BSR // VIDEO'S


Op zoek naar de meest exclusieve bewegende beelden? In de BSR // videomailer bieden

wij je dagelijks de beste video’s aan. Bekijk het aanbod van de dag!

BSR // NIEUWS

 

 

- PERSBERICHT -

 

 

Deventer, 11 april 2018

 

BSR AGENCY GAAT SPORTIEVE SAMENWERKING AAN MET SOCCRATES IMAGES 

 

Exclusieve samenwerking tussen de grootste aanbieder in entertainment en royalty én de grootste aanbieder in voetbalfotografie is een feit!

 

BSR Agency heeft met Soccrates Images overeenstemming bereikt om samen te gaan werken in de Benelux. Dit is de tweede grote uitbreiding voor het fotopersbureau binnen één week. Afgelopen week werd al bekend dat BSR de exclusieve rechten heeft verworven van de drie grootste entertainmentleveranciers ter wereld (Splash, Backgrid en Mega!), alsmede de overname van de leveranciers van Sunshine Photo.

 

Soccrates is op het gebied van voetbalfotografie, zowel de nationale competitie als de internationale competities, een van de grotere leveranciers in de Benelux. "Deze samenwerking is voor een innovatief bureau als Soccrates een logische stap richting de toekomst. Door de handen ineen te slaan met de grootste aanbieder op het gebied van entertainment en royalty verbreden we onze markt en kunnen we een dominante positie innemen”, aldus Eric Verhoeven, algemeen directeur van Soccrates Images.

 

Soccrates beschikt over een team van zeer ervaren fotografen in Nederland en een uitgebreid netwerk aan correspondenten in het buitenland om alle belangrijke competities te verslaan. Door gebruik te maken van de laatste communicatietechnieken kan Soccrates haar beelden op hoge kwaliteit, real time verwerken en leveren aan de media. "De manier en tevens de kwaliteit die Soccrates elke dag weer levert alsmede hun indrukwekkende archief is een grote toegevoegde waarde voor BSR Agency. Wij zijn zeer content met deze samenwerking", aldus algemeen directeur Sven Hoogerhuis van BSR Agency.

 

BSR Agency is een fotopersbureau, opgericht in 2016 door Sven Hoogerhuis, Dillion Rekveld en Wim van Cappellen. Het levert content aan media in binnen- en buitenland en is specialist op het gebied van entertainment, royalty en exclusieve content. Met een vast team van enthousiaste en op diverse vlakken gespecialiseerde medewerkers levert BSR Agency dagelijks foto- en videomateriaal aan de Nederlandse media.

 

Noot voor de redactie

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sven Hoogerhuis - algemeen directeur - BSR Agency. E-mail: request@bsragency.com.

 

 

- EINDE PERSBERICHT -

 

 

Vrijdag 27 april doet BSR // ROYALTY verslag van

Koningsdag 2018 vanuit Groningen.

 

:
:
:
:

BSR // TEAM


Dagelijks zorgt het BSR // team ervoor dat jij de beste, mooiste en meest exclusieve content van ons ontvangt. Maar wat zijn nou de gezichten achter BSR Agency? Maak kennis met Sven, Dillion, Wim, Nathan, Tjadda, Esmee, Talita en Raymond. Ieder met zijn of haar eigen expertise, keuze en smaak. Benieuwd naar de persoonlijke keuzes? Onze teamleden kiezen wekelijks een foto voor jou uit, volledig naar eigen smaak. Bekijk de keuzes hieronder!

BSR // KEUZE VAN DE WEEK